"10;s lokakuuta 2010, aina toistemme tukena olla luvattiin.
tuo päivämäärä kultaan me kaiverrettiin.
Osasimmekin vain myötä-, unohdimme vastamäen,
ylläpito rakkauden olis vaatinut hieman
vain työtä, virheet vuosien jälkeen nyt selkeemmin näen.
Eilen toisen kanssa kun käsikkäin laskeuduit kirkon portaita.
edelleen sait mut tolaltas sun hymyllä.
Mietin, miks ikuista onnea ei voitu kanssas me ansaita,
joka päivä tuo mennyt lokakuun kulta kanssain
nukkuu viereisellä tyynyllä.
Selite:
Elokuun helteistä paluu menneeseen, lokakuuhun.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit