"minä kyllä annan itsestäni kaiken minkä voin
mutta kaikkea et minusta saa
se pieni musta syöveri pysyköön kiellettynä alueena"
"ota mitä saat, älä mitä haluat! "
kun jotain kielletään
siitä tulee pakkomielle
tahtoo, tahtoo..
mutta kaikkea et minusta saa
se pieni musta syöveri pysyköön kiellettynä alueena"
"ota mitä saat, älä mitä haluat! "
kun jotain kielletään
siitä tulee pakkomielle
tahtoo, tahtoo..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ottaisin kaiken en tyytyisi "osittaiseen"
Sinnehän jäisit syöksykierteeseen.. aina vaan syvemmälle.
- asiaton kommentti -
Ei tule, ei kaikille ainakaan...osa on oppinut, ettei kaikkea saa ja liian vaikeista on helpompi pysytellä turvallisen kaukana...
Sivut