kauniina, aurinkoisena päivänä sukelsin
sukelsin syvään ja kauas
hengitin pimeyttä..
nousin pintaan synkkänä, myrskyisenä yönä (sic!)
kaloja suussani, äyriäisiä..
noh, jossakin
vitutti valo, ärsytti linnunlaulu
tahdoin vain nukkua
nukkua ärtymykseni pois..
meni vuosia pimeydessä
aikakausia synkkyydessä
unessa pitkiä aikoja..
eikä lähtenyt valonarkuus
ei ärtymys, ei väsymys
eikä ne vitun livertävät linnut...
nyt, syvällä maan alla
kiveen kaiverretussa luolassa
hymyilen pimeää..
"kun tarpeeksi kauan pimeyttä rakastaa
ei valolla ole pienintäkään arvoa.."
sukelsin syvään ja kauas
hengitin pimeyttä..
nousin pintaan synkkänä, myrskyisenä yönä (sic!)
kaloja suussani, äyriäisiä..
noh, jossakin
vitutti valo, ärsytti linnunlaulu
tahdoin vain nukkua
nukkua ärtymykseni pois..
meni vuosia pimeydessä
aikakausia synkkyydessä
unessa pitkiä aikoja..
eikä lähtenyt valonarkuus
ei ärtymys, ei väsymys
eikä ne vitun livertävät linnut...
nyt, syvällä maan alla
kiveen kaiverretussa luolassa
hymyilen pimeää..
"kun tarpeeksi kauan pimeyttä rakastaa
ei valolla ole pienintäkään arvoa.."
Selite:
syksyä odottaen ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pimeys vie hengen multa,
enkä toivo kuolemaa.
Pois mun täytyy heti mennä,
ellen kohta valoon lennä,
niin en hetkeäkään elää saa!
vaikka vieläkin
pimeydessänsä vaeltaa
Pois siis luuli pääsevänsä
pimeydestä lentävänsä
eikä hetkeäkään... muistakaan!
;)
rakastan pääasiaa
siis
pimeää
ja niitä syviä vesiä..
;)
roikottaa mustaa löysässä hirressä
ihan vaan väreinensä
ja vaihtoehtoinensa...
kyllä se piri pilaa...
:D
näinhän se..
lämpimästä en olisi niin varma
kyllä se talvi sieltä..
:P
Sivut