pikkuhiljaa..
aivot vertyvät ja sanat kertyvät...
poisannettaviksi
askel askeleelta..
jumi avautuu ja maailma avartuu...
enkä tiedä miksi
äläkä kysy..
ja perkele, älä ainakaan ihmettele...
jos syy paljastuu sinuksi....
aivot vertyvät ja sanat kertyvät...
poisannettaviksi
askel askeleelta..
jumi avautuu ja maailma avartuu...
enkä tiedä miksi
äläkä kysy..
ja perkele, älä ainakaan ihmettele...
jos syy paljastuu sinuksi....
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mutta eiköhän se tästä, tai sitten ei .)
Sinä olet oivallinen inspiksen antaja, juu :)
Varsin mukava runo!
Sivut