sytytä aamusi tuli
päivitä liekki, säännöllisesti
vaali nuotiotasi iltaisin
puhalla unesi hiillos...
näe tulevaisuutesi valo
koe menneisyytesi kekäle
kuule kuinka liekit ritisevät juuri nyt
tunne lämpö, aina...
osaa
usko
unelmoi
päivitä liekki, säännöllisesti
vaali nuotiotasi iltaisin
puhalla unesi hiillos...
näe tulevaisuutesi valo
koe menneisyytesi kekäle
kuule kuinka liekit ritisevät juuri nyt
tunne lämpö, aina...
osaa
usko
unelmoi
Selite:
https://youtu.be/w0xM65cVh0E
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runosi vei - ja jessuksen upee musaki
sanoja laula
lupa on ...
;)
..ja ehkä naulaa.
kiitos :)
Sivut