Joku opetteli kiroamaan.Kiroamaan minun nimeäni.Ihan turhaan senkin taidon hankki ; olisi ennemmin opetellut unohtamaan...
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Joku opetteli kiroamaan.Kiroamaan minun nimeäni.Ihan turhaan senkin taidon hankki ; olisi ennemmin opetellut unohtamaan...