muistoista
muinaisuudesta
haetaan sanalle merkitystä..
sarjakuvan voimaannuttamana,
uskonnosta, tai sen opetuksesta
yksinhän en olisi koskaan keksinyt
koko sanaa
ystävä siihenkin tarvittiin
siinäpä se!
taisin juuri Trötzätä!
:D
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mielen pohjaa kruisailin saadakseni yhteyden sanaasi
kunnes oivalsin ja aloin trötzäillä minäkin.
hmm...mielikuvitusystävistä olen kuullut puhuttavan, mutta - sanoista...se on uutta :D
hineosti Trotzäät, uudet sanat syntyvät usein vahingossa, nuorisokielen kanssa pitää käyttää arvausta että saa jonkinlaisen selvyyden asiasta, siltikin se menee päin mäntyä, mutta uudet sanat ovat virkistäviä, kuten runosi
Sivut