Facebookin kuvia kommentoitiin
puhelimitse.
että omistat sinä hyvän lintukoiran..
no,en omista
ystävähän tuo on ollu
jo yheksän vuotta...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Facebookin kuvia kommentoitiin
puhelimitse.
että omistat sinä hyvän lintukoiran..
no,en omista
ystävähän tuo on ollu
jo yheksän vuotta...
Kommentit
Mainio näkökulma.. Ainoa oikea. Ei ystävää voi omistaa, ja varsinkin kun koira on kyseessä - kyllä se vierellä pysyy ihan pyytämättäkin =)
oih :-)
Hieno näkökulma.
Jaksan aina ihmetellä tuota omaani, joka yhä vain pistää uskollisuuskäsitteen uusiksi. Ystävä, todella.
Asioita voi katsella monelta kantilta...mainio runo
Tykkäsin, juuri näin.
<3
Sivut