ja jos joskus tulen löydetyksi
alelaarista omistetuksi
minä
moneen kertaan lainattu kirja
vielä useammin
hiirenkorville luettu
minä kyllä osaan
seisoa sanojeni takana
alelaarista omistetuksi
minä
moneen kertaan lainattu kirja
vielä useammin
hiirenkorville luettu
minä kyllä osaan
seisoa sanojeni takana
Selite:
joku joskus sanoi että lainattu inspis on paras inspis...
siltikin pyydän aina anteeksi asianomaisilta..
:/
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
En olisi paremmin tuota voinut "lainatakkaan"
Itseasiassa aika hieno runo.
Syksy on alemyyntien ja poistojen aikaa.
saa tästälähtien kasvaa
mittoihinsa..
kun kerran varastelen
jokunen sivu jäänyt väliin
jollekin uutena lukea.
ja teipattiin
pari viikkoa jälkeenpäin
kaikki eivät koskaan kaikkia sivuja
edes selailleet
saatikka lukeneet
ja kukaan
tuskin kukaan
lukemaansa ymmärtänyt..
Mikä sitten on lainattua ja mikä ei...jos joku herättää tunteita, mutta kirjoittaa ihan päinvastaista tai muuten jotain, josta se toinen ei edes kirjoittanut...ei se oikein lainaukselta kuulosta... hyvä runo
jokun ne on jossain joskus sanonu
ja ehkä jopa samassa järjestyksessä
ajoitus, se se on se juju.. ;)
Sivut