Onko joku joskus ymmärtänyt? Antanut rakkautensa kukkia mullallasi? Nuolaissut maailmasi suolaista reunaa? Seksuaalinen vetovoima siirtää valtameriä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Onko joku joskus ymmärtänyt? Antanut rakkautensa kukkia mullallasi? Nuolaissut maailmasi suolaista reunaa? Seksuaalinen vetovoima siirtää valtameriä.