muhammadin masinoima
ei eroa kristittyjen jumalasta
sota-aseita, kumpikin
kyllä ennen näitä kahta oli paremmin..
ei eroa kristittyjen jumalasta
sota-aseita, kumpikin
kyllä ennen näitä kahta oli paremmin..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niinpä, parempi olisi, kun ei olisi uskontoja ollenkaan.
Sivut