luulenpa, että veneessä olisi upottava vesi valmiina tappi hitsattuna kiinni purjeet tuulen repimät peräsin kieroon väännetty ja velkaa, velkaa olisi silti samppanjalla kastettu nimetty "suomi" ja miehistön unohdin kapteeni vispilä kierosilmäinen hajuton ja mauton.. perämies stubbid hampainensa naurettava aivoinensa ei niin.. ja puosu mitäs siitä sanoisi perusjuntti siis suvaitsematon porvari.. kaikki nämä kolme kelpaisivat oikeastaan vain syvä-ankkuriksi mutta niistähän et eroon pääse.. ne vievät sinun rahasi ja ostavat niillä lakritsia ja halvaa veneen täyteen.. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 2.12.2015 14:10 Neito68 Niinpä, ankkuriksi kelpaisivat... hyvä, ajankohtainen runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.12.2015 15:20 lehdetönpuu Sivaltava ja aivan oikein Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.12.2015 15:48 Mystis Laitetaan kölin alta jokunen kerta - jos ei muuta opi ni suunsa pitämää kii =) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.12.2015 15:59 ages poliitikko? jos vähänkin nopeudeltaan vaihteleva kölihinaus, ne hukkuis. mikä ei kyllä edes huono asia.. :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.12.2015 18:18 aquarius pelle peloton - sepe susi - roope ankka Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.12.2015 19:17 Star Elämme vaikeita aikoja. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Niinpä, ankkuriksi kelpaisivat... hyvä, ajankohtainen runo.
Sivut