kaikki mitä uskonnot tarjoaa
rukouksia
lohtua, jos uskot
kiirastulta, jos et
unessa totuus nähtynä
miksi uskoa jumalaan
joka ei enää usko meihin?
rukouksia
lohtua, jos uskot
kiirastulta, jos et
unessa totuus nähtynä
miksi uskoa jumalaan
joka ei enää usko meihin?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
omanlaisiaan.Siksi vaikea ainakin minun kommentoida
saattaapi mennä vähän "ristiin".
Niinpä... hyvä runo
Sivut