eikös laina aina pidä maksaa takaisin?
siksi varastelen
varastelen sanoja, jopa lauseita
eikä aikomuksenani koskaan
ole olla ilkeä varas
vaan se robinhood joka varastelee rikkailta..
ja
rakkailta
siksi varastelen
varastelen sanoja, jopa lauseita
eikä aikomuksenani koskaan
ole olla ilkeä varas
vaan se robinhood joka varastelee rikkailta..
ja
rakkailta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
No ainakaan multa ei sit ole tarvinnut varastella... mutta tuskin sanoja voi edes lainata tai varastaa sinänsä...jos vaan paria käyttää, eikä toisen kirjoittamaa koko tekstiä...
täydellisiä rakkauden sanoja??
miten voisi pimeyttä rakastaakkaan?
jos auringolta päiväpanoja???
Ehkä niissä ei kauheasti
synkkyyttä ja pimeyttä löydy
mutta päiväpanoja auringolta...
täydellisiä rakkauden sanoja...
kenenköhän tekstejä
sä oikein olet lukenut
omikseni en kyllä tunnista... ;)
(ja niille jotka tämän runkkauksesta luulevat
on pakko nyt vähän vesittää)
yö ja päivä, pimeys ja valo
minä olen se metsä, sinä se talo
jonka ikkunoista hämärästä lähtien
loistaa kirkkaus lailla tähtien
ja minä se erämaa, sen männyt ja kuuset
pimeyteen sidotut talviset lumet
ja joskus se aurinko
on vain liikaa pimeille silmille..
Silmät voi aina sulkea
kääntää selän
pois kulkea
tai ihan vain nostaa
lasit silmille
häikäisyä estämään
...sitä kuviteltuakin...
on vaikea löytää siihen pimeän rajaan
jota minä rakastan, palvon ja tykkään
jos aurinkoa ei ole, eksyy pimeään..
ja jää valoa paitsi, huutamaan nimeään
kuviteltuakin
Pimeässä
etkä edes varjoissa
näe
askelten jälkiä
et itsesi heijastumia
kaikki katoaa
pilkahdus valoa
ja erotat
kädet
jalat
silmät
näet taas eteenpäin
eikö ole ihmeellistä?
...ja myönnetään, tämä on vanha runo, jota hieman tähän muokkasin... tosin lainasin ihan omistani tämänkin ;)
että pimeä näkee
siksi on kuu
että pimeä valoa ymmärtää
siksi on kesä
että pimeä lepää
siksi on syksy
että pimeä mässää..
siksi on talvi
että pimeä tutustuu
lumeen ja valoon
valmistautuu..
Sivut