heinäni suovaan piilotin
olkeni lahoavat gävlessä
ne joita ei ole poltettu
ne vähäiset
rautani ruostuu tunturijärven pohjassa,
siinä saksalaisen Junkersin vieressä
viidensadan kilon palopommi
kyydissään,odottamassa
seppää
pajavasaroineen
ja ne päivänkorennon silmät,
ne lainasin
lupasin huomenna palauttaa..
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi