Sinä ja minä

Runoilija SebastianBerg

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2024
Viimeksi paikalla: 4.10.2024 22:19

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.5.1995

Runous on jumalallisen viestin tuomista kuolevaisille.
Runoilijat ovat tulkkeja ihmisten ja jumalien välillä.
 
Alussa olin minä, epätäydellinen minä, heikkouksineni ja virheineni.
Toisaalla olit sinä, haaveiden ja unelmien ympäröimä.
Olimme yksin, kumpikin tahoillamme, sydämissämme vain kaipuu toisen epätäydelliseen läsnäoloon.
Etsin sinua loputtomista tuopeista, savusta keuhkoissani.
En tiennyt, kuka olit, mutta kaipuuni oli todellinen.
Sinä et tiennyt minusta, uskoit johonkin, joka on oikea.
Etsit minua jokaisesta suudelmasta, kosketuksesta, ihailevasta katseesta, mutta en ollut siellä. Oothan vielä jossain siellä mun, paikassa jossa on vain me.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, toivottavasti on tilaa rakkaudelle.
Kiitos ihanasta palautteesta. Mukavaa kun muutkin pystyy samaistuun tunteisiin mitä käyn läpi
 

Käyttäjän kaikki runot