Kaipaus tekee kipeää

Runoilija SebastianBerg

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2024
Viimeksi paikalla: 4.10.2024 22:19

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.5.1995

Runous on jumalallisen viestin tuomista kuolevaisille.
Runoilijat ovat tulkkeja ihmisten ja jumalien välillä.
 
Kaipaan ihoasi, edes hetkeksi.
Ei sen tarvitse olla pysyvää –
eihän mikään ole.
 
Lähelläsi oleminen on pelkkää kipua,
mutta kaipaan sinua liikaa.
 
Voisit olla jossain kaukana,
yksin, pohjoisnavalla, alasti –
niin ettei tarvitsisi miettiä sinua,
ei tätä todellisuutta.
 
Ehkä silloin olisin viimein vapaa,
voisin alkaa parantua,
hoitaa haavani,
karkottaa mieleni pirut.
 
Ja ehkä sitten,
kun olen taas ehjä,
voisin olla yli sinusta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa pohdintaa.
Kaipaus on menetyksen kuin odotuksen tuskaa "kuin vuotava haava joka tarvitsee laastari/sidettä"....vahva tunnetila !
 

Käyttäjän kaikki runot