Ikäväki

Runoilija IsoLate

nainen
Julkaistu:
68
Liittynyt: 19.7.2024
Viimeksi paikalla: 18.9.2024 20:06

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.10.1986

 
Siniset joet
paperille piirtyneet
vielä virtaavat
pitkin elämän viivaa
suvantoa etsien
 
Vuosien summa
ryppyjä rakkaudessa
edelleen muistat
olemassaolonsa
vaikka hän on jo poissa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellakin, kaikkien elämän kuuluu olla elämisen arvoista.
Hehee, hauska otsake, hieno runo.
Pidin, tuore. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot