Pää pehmenee ja
mykiöt kovettuvat
parasta ennen
päiväys on jo ylittynyt
haistamalla selviää
mykiöt kovettuvat
parasta ennen
päiväys on jo ylittynyt
haistamalla selviää
Selite:
ikäkriisi, mikä se on?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut