Metsän syliin istun
Tuudittaa tuskan alaista
Honka huminallaan
Kuusi kuiskeellaan
Tuudittaa tuskan alaista
Honka huminallaan
Kuusi kuiskeellaan
Haapa helisevin lehvin
Murheen matala otsa
Kohottuu kohti iloa
Metsän sylistä nousen
Kiitän ystävää
Lupaan palata
Kohottuu kohti iloa
Metsän sylistä nousen
Kiitän ystävää
Lupaan palata
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut