Sydämeni kallioon luottaen
Otan askelen kohti rakkautta
Otan askelen kohti rakkautta
Eikä hermostuta, jos
Halutaan pelkästään olla
Halutaan pelkästään olla
Kun viimeinen masto horisonttiin katoaa
Ei minulla ole iloa tahi surua
Olen vain
Ei minulla ole iloa tahi surua
Olen vain
hiljaa itsessäni
Avaan suuni
Tuulen käydä sisään
Se asettuu päähäni
Kuin myrsky pesään
Ihoni ilmaan lentää
Tuulen käydä sisään
Se asettuu päähäni
Kuin myrsky pesään
Ihoni ilmaan lentää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut