rantahiekka kuumuutta väreilee
antaudun nautintoon
antaudun nautintoon
nojaudun vartaloon
tuulikin kiihkoa hikoilee
aallot viettelevät rytmineen
tuulikin kiihkoa hikoilee
aallot viettelevät rytmineen
untako olivat nuo kosketukset
näinkö valhetta unelmien luomukset
itken silmiltäni irti suomukset
näinkö valhetta unelmien luomukset
itken silmiltäni irti suomukset
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut