en tiedä kuka pimeydessä piilee
kun vaellan yksinäni
kun vaellan yksinäni
avarassa autiomaassa
ylen onnellisena
ylen onnellisena
en tiedä mitä pimeydessä piilee
kun vaellan sankassa metsässä
kaukana toisten seurasta
kun vaellan sankassa metsässä
kaukana toisten seurasta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut