sinun hymysi on helmeä
kasvosi kuvastaa auringon lempeyttä
kasvosi kuvastaa auringon lempeyttä
haluan valoosi, lämpöösi
kääriytyä helliviin säteisiin
kääriytyä helliviin säteisiin
jos näet silmissäni kyyneleitä
ovat ne riemun pisaroita
jotka aurinkosi hehkuva kirkastaa
ovat ne riemun pisaroita
jotka aurinkosi hehkuva kirkastaa
juomme iltapäiväkahvit puutarhassa
toisiimme nojaten
sulaudumme hyvään oloon
toisiimme nojaten
sulaudumme hyvään oloon
olen onnellinen
tämä hetki kantaa kauas
tuo hyvän sanomansa silloin,
kun vaikeudet uhkaa
ja huomaan: elämä kantaa
tämä hetki kantaa kauas
tuo hyvän sanomansa silloin,
kun vaikeudet uhkaa
ja huomaan: elämä kantaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut