kaunis lahdelma aamu-usvan aikaan
vene lipuu nousevaan aurinkoon
raikas tuoksu kaikkialla
karjankello kalajaa
vene lipuu nousevaan aurinkoon
raikas tuoksu kaikkialla
karjankello kalajaa
ja linnut, linnut
soitatte sydäntäni
soitatte sydäntäni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut