Hellepäivänä hiekkatien penkalla valveunessa
Kangasmetsän kuivuus tuoksuu hartsilta
Pajulinnun vaimea huilu voimistuu pauhuksi
Tien pöly nousee pyörretorvena taivaaseen
Kangasmetsän kuivuus tuoksuu hartsilta
Pajulinnun vaimea huilu voimistuu pauhuksi
Tien pöly nousee pyörretorvena taivaaseen
Astun ilmakierteeseen ja lennän
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut