Päällään pehmeä tumma vaate,
äänensä niin lempeä, kirkas
Kuutamossa tarttui käteeni,
äänensä niin lempeä, kirkas
Kuutamossa tarttui käteeni,
vei metsään
Himmeässä valossa kuljimme ikipolkuja
Niittyjen halki, kylätien yli,
korkealle kallionotsalle
Niittyjen halki, kylätien yli,
korkealle kallionotsalle
"Tämän saat,
jos suutelet minua"
Suutelin ja sain
jos suutelet minua"
Suutelin ja sain
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut