Hullu rakkaus

Runoilija tuhopolttajan tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sana sinulta rakas
ja jätän kaiken

Kauppakassit lasken kadulle
autonavaimet, lompakon

Lapsenkin jätän rattaisiin
yksin kadulle, itkemään

Vaatteetkin riisun päältäni
jos haluat
Hiukset revin juuriltaan
kaikki karvat lämmittävät

Viito kädelläsi ja sinua
seuraan

Alastomana seuraan
halki kaupunkien
Jos niin haluat
kuin kulkukoira ruokkivaa kättä

Olen sinun, vain
sinun
Jos niin haluat

Tee minulle mitä haluat, kaiken
otan vastaan

Kaikkeen suostun
sinun vuoksesi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot