Kuori

Runoilija tuhopolttajan tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tarjosin kehoni sinulle
kuin vieraalle kupin teetä juoda

Nauti siitä
täytä, tyhjennä
Ota se minkä ojennan

Kuorta on helppo tarjota
tyrkyttää

Mutta sen mitä sisällä
piilottaa
peittää
kylmettää

Loitolla pitää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot