Kujilla, jossa kapiset kulkukoirat nuolevat toistensa perseitä.
Kujilla, jossa huorat kauppaavat syntisiä ruhojaan.
Kujilla, jossa kaikki saavutetaan, menetetään,
jossa kaikki on kaupan.
Siellä itseni kohtaan
narkkarin katseessa,
kodittomassa miehessä,
huorien värisevissä aukoissa.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi