Julkisia rakkauskirjeitä

Runoilija Julkisia rakkauskirjeitä

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.11.2023
Viimeksi paikalla: 2.3.2024 7:24

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eräälle nämä sanat kirjoitin. Kirjoitin hänet ja minut joka tarinaani, kunnes menettäisin järkeni. Niissä  tarinoissa minä olin sanavalmis, varma ja ehkä komeakin. Hän oli oma ihana itsensä, juuri sellainen kuin hän oli ollut eräänä iltana, hehkuen kuin punainen auringonlasku tyynen järven yllä. Lämmin, voimaannuttava, kaunis katsella. Siinä minun sieluni oli päihtynyt, eikä löytänyt enää kotiinsa. 

Jos olen järjiltäni, lähetän kirjeeni hänelle. Jos olen tylsimys, niin piilottelen kirjeitä, kunnes joku muu ihmettelee niitä ajan kuluttua. Mutta menenkö minä sisältäni pahemmin sotkuun? Olkoon julkiset rakkauskirjeeni aikakapseli syksystä, jolloin hullaannuin - tai kun löysin tuntoaistini takaisin.

 

 

 

 

Attachment.png

Selite: 
Minun oli sopimatonta ihastua häneen, yhtä kaikki sopimatonta hänelle olisi ollut vastata himooni. 11.11.23. Kirjoitusvirhe korjattu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi kuin aikakapselin turva, kun sietämätön järjen ja tunteen kamppailu on hallittava jotenkin,  puhuttelevaa tunnetta hienossa :)
Kiitos kommentistasi! :) Tässä katselen tosiaan tilannetta, jossa järki ja tunne ottavat erää. Jos ei muuta, niin saanpa ainakin inspiraatiota.
 

Käyttäjän kaikki runot