Olethan vastassa, kun tulen töistä kotiin vaikka en ole nähnyt sinua vuosiin. Keskiyön väri hiipuu ja luomi laskeutuu hiljalleen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Olethan vastassa, kun tulen töistä kotiin vaikka en ole nähnyt sinua vuosiin. Keskiyön väri hiipuu ja luomi laskeutuu hiljalleen.