KISKOT

Runoilija ikuinenromantikko

Seuraat katseellasi aseman kiskoja

nähdäksesi, johtavatko ne mihinkään.


Kuuntelet hyvästini,

toivoni, että raaputtaisit pois värit,

jotka olet maalannut kankaallesi.


Juna lähestyy

ja samalla epävarmuus.
oletus
 

Käyttäjän kaikki runot