HAUTAJAISET

Runoilija ikuinenromantikko

Rannalla,

täällä lupasimme tavata

jos muut uppoutuvat puutarhoihinsa.


Hukutan aaltojen kahinaan

ainiaan kiehuvat muistot.


Et enää vilkuile verhon takaa odotusta,

tyydyn lämpimän hiekan melankoliaan –

lupauksen vajoamiseen hautaan.
oletus
 

Käyttäjän kaikki runot