TÄYTTYMYS

Runoilija ikuinenromantikko

Viimeinkin kahdestaan

ripittäydymme,

mutta emme tunne katumusta,

vain rakkauden sietämättömiä kasvukipuja,


jotka ovat samalla

tuskallisia ja antoisia.


Näemme toisissamme kaikkeuden,

tai ainakin riittävän,

virran, joka kuljettaa turvaan.
oletus

Kommentit

hyvin runoiltu rakastamisen vaikeudesta
Kiitos aquarius! 😊
 

Käyttäjän kaikki runot