Prinssini

Runoilija anja.tuomi

nainen
Julkaistu:
17
Liittynyt: 20.1.2023
Viimeksi paikalla: 30.5.2024 14:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ei tullut prinssini valkoisella hevosella
tuli vanhalla naisten pyörällä
sinisissä haalareissa
haisten hieltä ja tupakalta
Istuimme lankkukasan päällä
rakennustyömaalla
juoden kahvia pahvimukeista
sekoitellen sitä rautanaulalla
Tunsimme kuuluvamme yhteen
sinä ja minä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina ei tarvita hienouksia, arki on ihanaa.
 

Käyttäjän kaikki runot