Avioliitto

Runoilija anja.tuomi

nainen
Julkaistu:
17
Liittynyt: 20.1.2023
Viimeksi paikalla: 30.5.2024 14:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kuin varkain
tuli julmuus
syytökset
ja petos
Kaikki teot on jo tehty
kaikki sanat on jo sanottu
Enää ei muuta kuin
väsymys
pelko
ja pitkät itkuiset yöt
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kenelläkään ei pitäisi olla onneton avioliitto.
harvoin uskaltaa ohjetta runon henkilölle antaa
mutta nyt on pakko: hyppää pois, hyppää pois, hyppää pois!
 

Käyttäjän kaikki runot