Äiti

Runoilija anja.tuomi

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 20.1.2023
Viimeksi paikalla: 17.10.2024 13:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Poika tuli reissuiltansa
väsyneenä
nälkäisenä
Äiti laittoi ruokaa
peitteli sänkyyn
Äiti,älä sammuta valoa
sanoi,kuten lapsena ennen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava kertomus. Lapset ovat aina lapsia, aikuisenakin.
 

Käyttäjän kaikki runot