Nykyisyys

Runoilija anja.tuomi

nainen
Julkaistu:
17
Liittynyt: 20.1.2023
Viimeksi paikalla: 23.5.2024 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Maa huutaa tuskaansa
liekkien alla
värjäytyy punaiseksi verestä
Rauhankyyhkyn siivet
ovat repaleiset
Miljoonat pakolaiset
polttouhreiksi annettu
Aivan kuten vanhassa 
runossa sanotaan
Kevyesti Kuolema tanssittaa
kevytmielinen äiti Maa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydältä riipaisevaa, suorastaan kouraisevaa luettavaa.
 

Käyttäjän kaikki runot