Kulkija

Runoilija anja.tuomi

nainen
Julkaistu:
17
Liittynyt: 20.1.2023
Viimeksi paikalla: 30.5.2024 14:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Au revoir my friends
minun on aika lähteä
elämä antoi minulle vain vapauden
ja avaran maailman

Adios amigos
minun täytyy kulkea loputonta taivaltani
pitkin keinuvia teitä
Ja yö katsoo kulkuani
surullisin silmin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunista. Pidin varsinkin runon lopusta-ja yö katsoo kulkuani surullisin silmin. Koskettavaa..
Koskettavaa, me kaikki olemme oman elämämme kulkijoita.
 

Käyttäjän kaikki runot