Kevät

Runoilija anja.tuomi

nainen
Julkaistu:
17
Liittynyt: 20.1.2023
Viimeksi paikalla: 30.5.2024 14:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kun kuolen kukkivat omenapuut
Yö kuuntelee vaikenee lintuin suut
Ja kuka muistaisi mua mieron lasta
Joka synnyin talven ja pimeän
Ja kummeikseni sain henget jään 
Aron tuulet vain mulle  soittaa
Jäähyväislaulua ja usva koittaa
Kietoa pauloihinsa mustan veen
Minä astun lautturin veneeseen 
Kuu nousee hämärtyy öinen ehtoo
Minä saavun tuonelan tummaan lehtoon
Minä tuulen lapsena elää sain
Ja vain tuuli soittaa mun haudallain

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kamalaa, mutta samalla niin kaunista.
kaunista, tuli mieleen hellaakoski!
 

Käyttäjän kaikki runot