Puusepän poika

Runoilija anja.tuomi

nainen
Julkaistu:
17
Liittynyt: 20.1.2023
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 14:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Puusepän poika

Tuli luokseni
puhuen kummallisista asioista,
kertoen rauhasta,
rakkaudesta,
että jossain olisi joku hyvä mies
joka antaisi toivoa.
Vapauttaisi kiusatut,
ruokkisi nälkäiset,
joku puusepän poika.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavalla tavalla kerrottu tarina kuin suoraan Raamatusta.
Unesta, herääväin hetkistä, sanasta satoisaa sovellusta. Vaellusta.
 

Käyttäjän kaikki runot