Kaupunki sykkii ja kaupunki soi
ihmiset humaltuvat ja
olen irrallaan
Kasvottomia miehiä,
nimettömiä
yö toisensa jälkeen
enkä minä tunne mitään
ja minä olen ontto ja olen turta
sinä et näe minua
eikä kukaan näe
kuule
kuuntele
kaupunki sykkii ja kaupunki soi
minä humallun ja unohdan
aamuni tyhjiä kuin illatkin
Enkä tosiaan ole missään kiinni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hienosti kirjoitettu runo, pidän!
Onnistuneesti kuvattua tunnetta.