Ylös, alas, ympäri
Elän näitä päiviä,
näitä hetkiä elän
ja joku sanoo minun olevan vuoristorata
Tahdon saada kaiken
maksamatta mistään
-paljon saankin, turhan paljon
eikä se opeta minulle mitään
Typeränä taidan pysyäkin kun näin
nauran, itken ja nauran taas
ja olen sinun
järkeä kuuntelematta
vaikka sydän on vielä nuori ja oikukas,
onnellinen.
>
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi