Taivas ropisee ja
taivas valuu auton tuulilasiin
Minä en liiku
maisemat viuhuvat ohi
Enkä minä haluaisi joutua näihin hetkiin,
ajatusteni piirrittämäksi
Aika on kulunut ja
aika on mennyt ja
aika on tehnyt minusta
rakkauden kerjäläisen
kaksikymppisen
elämäänsä kyllästyneen naisen
jonka mieltä viini iltaisin turruttaa
Enkä minä haluaisi olla tämä kuin olen
sillä tiedän etten ole kuin varjo entisestä
enkä edes varjo ole siitä
mitä voisin olla
pitäisi ja pitäisi
eikä kuitenkaan koskaan mitään
Ja taivas ropisee yhä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runo puhuu syvällä äänellä sen, mitä ihminen tuntee ja mitä on joskus ollut. Surullista, mutta omalla tavallaan kuitenkin kaunista kertomaa.
Jokaisella on niitä hetkiä, aikoja, vuosia kun on vain varjona täällä mutta kyllä se aika muuttuu joskus. hieno runo