Autiota sunnuntaiaamuisin
kun lakanoissani vielä tuoksusi
se viipyy hetken vaikka jo kaukana oletkin
Tuoksusi ja katkeransuloinen kaipaus
eilisillan juoman särkiessä päätä
-"itku pitkästä ilosta"
Harmaita nämä päivät
ja kaupunki kohisee
se ei usko minuun vaikka sinä uskotkin,
eivät hekään
Ja taivaani vuotaa taas
ropisee suruaan ikkunoihin,
autiota tiedäthän
Ja siltikin, siltikin
Vielä teen tämän osaksi maailmaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi