Sadonkorjuu

Runoilija Fringilla

nainen
Julkaistu:
253
Liittynyt: 21.3.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2024 4:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos niille, jotka lukevat!
Suosittelen:
 
Kävelen alas rantaan
sitomaan marraskuustani lyhteen,
kun olet kääntynyt pois 
vaalean verhon luota,
jonka takaa näytin minut.
 
Talvi saapuu mumisten,
kuulen sen jo kaukaa
nyt, kun linnut ovat vaienneet.
 
Polku, jota kuljen
ei ehtinyt täällä täyteen tähkään,
enkä tiedä talvehdinko
tällä kasvuvyöhykkeellä,
jolla olen valoa vasten vain liikahdus.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Maanpäällä monella tavalla "niitämme satoa", hyvässä ja pahassa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut