Etäällä XLI: Kiintymyssuhdeteorioita

Runoilija Fringilla

nainen
Julkaistu:
253
Liittynyt: 21.3.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2024 4:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos niille, jotka lukevat!
Suosittelen:
 
Sinulle, joka kahlitset kotkasi Brežnevin opein
ojennan kädet:
tässä, laita kettinkikytkyeisiin
tukahduta toiveet kuulento kerrallaan
pidä ote, pidä
vangitse, niin ettet päästä pois
 
Sinä, joka pelkäät menettää
aja umpikujaan
minut, joka ei uskalla saada
 
Minä, joka säikyn hylkäystä
tarraan kiinni
sinuun, joka tarvitset ripustautujaa
 
Pidä ote, pidä
anna turva solmujen raudoista
vaadi ja kiellä, niin mukaudun
rajoita ja kitke, niin sopeudun
pidä ote, pidä
kunhan turva solmujen raudoista

Takertuvat hukkuvat kahdestaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa elää varovasti vaan vielä jonkin aikaa <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut