Sinulle, joka kahlitset kotkasi Brežnevin opein
Takertuvat hukkuvat kahdestaan
ojennan kädet:
tässä, laita kettinkikytkyeisiin
tukahduta toiveet kuulento kerrallaan
pidä ote, pidä
vangitse, niin ettet päästä pois
Sinä, joka pelkäät menettää
aja umpikujaan
minut, joka ei uskalla saada
Minä, joka säikyn hylkäystä
tarraan kiinni
sinuun, joka tarvitset ripustautujaa
Pidä ote, pidä
anna turva solmujen raudoista
vaadi ja kiellä, niin mukaudun
rajoita ja kitke, niin sopeudun
pidä ote, pidä
kunhan turva solmujen raudoista
Takertuvat hukkuvat kahdestaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut