Sinä suvena,
jolloin Kouvolan kesäteatterissa
esitettiin fantasiaa,
minut kohdattiin ja versoin villejä köynnöskärhöjä
hän liversi ja viheriöi minussa
tulin enemmäksi kuin osasin kuvitella,
kukkiviksi puutarhoiksi ja soliseviksi keitaiksi,
riittäväksi ja lämmön yltäkylläisyyteen nukahtavaksi
Sinä helteisenä suvena
jolloin Kouvolan kesäteatterissa
esitettiin fantasiaa,
minut kohdattiin ja versoin villejä köynnöskärhöjä
hän liversi ja viheriöi minussa
tulin enemmäksi kuin osasin kuvitella,
kukkiviksi puutarhoiksi ja soliseviksi keitaiksi,
riittäväksi ja lämmön yltäkylläisyyteen nukahtavaksi
Sinä helteisenä suvena
lupaus leijui metsäpolkujen yllä
se varjoisa vehreä katve
yhä minussa kaipaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut